EATING OUT
Talk on designing well-being in places for food
The latest architectural trends show ever greater attention to spatial well-being, generated by a good design, from which the focus on food quality cannot be ignored. The experience of eating out is also a matter of sound, light and materials.
Vudafieri-Saverino Partners has been invited by Area to a talk on projects of places designed for food, with Archea Associati and Maurizio Lai Architects.
EATING OUT
November 14, 2019 - 6.00 pm
Neolith Urban Boutique
Milan, Piazza Santo Stefano, 10
Introduces and moderates
Raffaella Razzano | Kitchen Environment director
Speakers
Marco Casamonti | Archea Associati
Tiziano Vudafieri | Vudafieri - Saverino Partners
Maurizio Lai | Lai Studio - Maurizio Lai Architects
Participation is free, places are limited.
All participants will receive a copy of Area 166+ Eating Out as a gift
To register click here
Le ultime tendenze architettoniche mostrano una sempre maggiore attenzione al benessere spaziale, generato dalla buona progettazione, dal quale il focus sulla qualità dei cibi non può prescindere. L’esperienza del mangiar fuori è anche una questione di suono, luce e materiali.
Vudafieri-Saverino Partners è stato invitato da Area ad un talk sul progetto dei luoghi per il cibo, con Archea Associati e Maurizio Lai Architects
EATING OUT
Progettare il benessere nei luoghi per il cibo
14 novembre 2019 - Ore 18.00
Neolith Urban Boutique Milano
Piazza Santo Stefano, 10
Introduce e modera:
Raffaella Razzano | direttore Ambiente Cucina
Intervengono:
Marco Casamonti | Archea Associati
Tiziano Vudafieri | Vudafieri – Saverino Partners
Maurizio Lai | Lai Studio - Maurizio Lai Architects
La partecipazione è gratuita, ma i posti sono limitati.
Tutti i partecipanti riceveranno in omaggio una copia di Area 166+ Eating Out
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